topbild1

Tjänster

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev via e-post är ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att informera kunder, samarbetspartners och branschkollegor om nyheter och förändringar i företaget. Ni väljer själva om ni vill ha hjälp med hela konceptet – texter, produktion och utskick – eller enbart texterna.

Pressreleaser

Vill ni nå ut till media med en företagsnyhet? Då hjälper jag er att skriva en pressrelease som ni sedan skickar till aktuella medier. Vill ni vara säkra på att nyheten publiceras och att det görs i rätt sammanhang, så hjälper jag er även med det.

Artiklar

Som erfaren journalist skriver jag redaktionella artiklar åt både dags- och fackpress samt kund- och personaltidningar.

Texter till hem- och facebooksidor

Jag tar fram texter till er hemsida och/eller facebooksida och håller dem uppdaterade. Ni väljer själva i vilken omfattning.

Korrektur

För att ge ett professionellt intryck är det viktigt att signalera kvalitet. Ofta är kanske hemsidan eller det skrivna ordet i annan form, den första kontakten man har med ett företag och då gäller det att som sändare ge ett bra första intryck. Jag korrekturläser allt – böcker, artiklar, informationsmaterial, hemsidor eller helt enkelt det ni behöver hjälp med!